Tuliniemen hevostila on noin kymmenen hevosen talli, joka tarjoaa sosiaalipedagogista hevostoimintaa ja hevosavusteista lyhytterapiaa sekä lyhytterapiaa.Pidän myös yksittäisia alkeistunteja lapsille. Toiminta tapahtuu rauhallisessa luonnonkauniissa maalaisympäristössä. 

Vuorovaikutteinen ratsastus: lapset 1/2h 25 e, 45min 30e,  (Hintaan sisältyy ratsastajan tasosta huolimatta alkuvalmistelujen ja ratsastuksen jälkeisten toimien ohjaus. Tunnit ovat yksityistunteja. Tallilla kuluvaan ohjattuun aikaan voi siis laskea noin puoli tuntia lisää. Jos sovimme ajaksi esimerkiksi klo 17, tule paikalle mieluiten juuri silloin.

Hevosavusteinen lyhytterapia tai lyhytterapia (ratkaisukeskeinen psykoterapia)  (45min) on nyt opiskeluaikana edullista 30e/kerta.

Ryhmät (esim. kerhot) voivat tulla tutustumaan hevostoimintaan  ryhmähintaan 60e/tunti (3-4) jäsentä.

Tarkastathan vakuutuksesi vahingon varalle ratsastustunnille. Emme vakuuta asiakkaitamme. Rastastajainliiton jäsenyys paikallisten ratsastusseurojen kautta antaa vakuutuksen kaikenlaiseen hevostoimintaan. Paikallisia seuroja ovat mm. Proriders Kainuu, Kainuun Kopse ja Kajaanin Ratsastusseura.

Tule paikalle sovittuna ajankohtana, laitamme silloin hevosen valmiiksi.  Lasten tunnit ovat aina yksityistunteja. Varaukset ja kyselyt numerosta 040 596 6948/ Hanna-Leena

 

 

Hevostoiminnassalasten kanssa töitä tekee mm. haflingerruuna Amatus...

amatus haflinger

 

Ohjaajana toimin minä itse... eli

Hanna-Leena Keränen

sosiaalityön opiskelija, YT yo

KM, luokanopettaja  1993

ratkaisukeskeisen lyhytterapian opiskelija

 

Tunnemuksu-tunnetaito ohjaaja 2004

ratkaisukeskeinen neuropsykiatrinen valmentaja 2015

sosiaalipedagogisen hevostoiminnan ohjaaja 2015 (SPHT)

ensiapu I, 2015, hätäensiapu 2018

psykoterapeuttiset valmiudet 2016

vammaisratsastuksen ohjaaja 2016, (SRL)

Green Care -perusteet (5op) 2017

Lyhytterapeutti marraskuu 2018

Copyright ©2019 Firecape.fi, Kaikki oikeudet pidätetään